Razred V

Razred V

Pripravljen na vse

Razred V z najmanj 11.000 EUR prihranka

Podrobneje
Za več ponudb vozil razred V iz zaloge preverite pri pooblaščenih prodajalcih vozil Mercedes-Benz.

Predstavitev

Slika

Razred V združuje funkcionalnost in privlačnost na izjemen način. Njegovo ekspresivno zunanjost zaznamuje dinamična igra prepoznavnih linij in velikih, mirnih površin. Ta sodobna oblika, značilna za Mercedes-Benz, poskrbi za pravo doživetje suverenosti razreda V.

Privlačna zunanjost vas vabi, da odkrijete moderno in prostorno zasnovano notranjost. Z visoko kakovostnimi in inovativnimi materiali lahko notranjost spremenite v udoben prostor, ki ga lahko s številnimi različicami opreme opremite povsem po svojih željah.
 

Pripravljen na vse - prostor kot veličina

Razred V je pripravljen na majhna vsakodnevna veselja in za vaš prosti čas. Z veliko prostora za vse, kar mora z vami, in s številnimi dobrimi idejami za nekomplicirano vožnjo. Kakovostni materiali spremenijo notranjost v prostor dobrega počutja, ki ga lahko z bogato opremo oblikujete po svojih individualnih željah.

Premišljeno vsestranski, maksimalno fleksibilen: serijsko so v zadnjem delu avta nameščeni štirje udobni posamezni sedeži. Opcijsko lahko postane razred V s 3-sedežnima klopema v prvi in drugi vrsti vrsti zadaj 7- ali 8- sedežnik. Če potrebujete več tovornega prostora, lahko sedeže hitro v celoti odstranite iz avta. 

Slika

Zgled v vseh pogledih

Slika

Spremljevalec, na katerega se lahko zanesete. Razred V podpira z asistenčnimi in varnostnimi sistemi voznika optimalno v vseh voznih situacijah in je torej avto prihodnosti svojega razreda.

Inovacije Mercedes-Benz Intelligent Drive, kot so opcijski DISTRONIC PLUS1, inteligentni sistem LED-luči2, opcijski COLLISION PREVENTION ASSIST3 ter dva opcijska paketa za parkiranje z aktivnim parkirnim asistentom in s kamero za vzvratno vožnjo ali 360°-kamero4 prispevajo, da vi sami in vaši sopotniki uživate v vsakem kilometru.

1) DISTRONIC PLUS je dobavljiv kot opcija za razred V in razred V AVANTGARDE.

2) Inteligentni sistem LED-luči je dobavljiv kot opcija za razred V in serijsko za razred V AVANTGARDE.

3) COLLISION PREVENTION ASSIST je dobavljiv kot opcija v povezavi s paketom ukrepov za pomoč pri vožnji za razred V in za razred V AVANTGARDE.

4) Paket za parkiranje s 360°-kamero je dobavljiv kot opcija za razred V in za razred V AVANTGARDE.

Kombinirana poraba goriva: 5,8 -6,7 l/100km. Kombinirane emisije CO2: 158 -177 g/km. Emisijska stopnja: EU 6. Emisija dušikovih oksidov (NOx): 0,0492 - 0,0840 g/km. Emisija trdih delcev: 0,00004 - 0,00025 g/km. Število trdih delcev: 2,51x10^9 - 4,52x10^10.