Razred X

Razred X

Prvovrsten.

Že od 399 € na mesec.

Podrobneje

Ponudba

Novi razred X že od 399 € na mesec**

Akcija vključuje dodatno opremo brez doplačila: aktivni zavorni asistent, asistent za držanje smeri, LED high performance luči, paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero, asistent za parkiranje PARKTRONIC, Audio 20 CD, funkcija ECO Start-Stop, Mercedes-Benz sistem za klic v sili, Predpriprava za Garmin MAP PILOT, Style paket PROGRESSIVE, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, asistent za prometne znake.

Zagotovite si voucher v vrednosti 1.000 EUR, ki ga lahko unovčite pri nakupu dodatne opreme razreda X do 28. 2. 2018.

Razred X

** Voucher v vrednosti 1.000 EUR se odšteje od skupne vrednosti izbrane dodatne opreme pri naročilu vozila razred X. Med izbrano dodatno opremo se šteje: stilski drog, obloga tovornega prostora, trda nadgradnja tovornega prostora, trd pokrov nad tovornim prostorom, trdo aluminijasto rolo pokrivalo, zaščita podvozja iz nerjavnega jekla, kovček za shranjevanje orodja, sistem za ločevanje prtljažnega prostora, tovorni nosilci in zaščitni kit pred vodo. Akcija velja pri sklenitvi prodajne pogodbe do 28. 2. 2018 pri pooblaščenih prodajalcih vozil Mercedes-Benz (Ljubljana, Maribor, Koper, Celje). Voucherji se med seboj ne seštevajo. Voucher se lahko unovči za nakup 1 vozila.

Predstavitev

Predstavitev

Po eni strani robusten, zelo funkcionalen, odporen na bremena in virutoz terenske vožnje. Po drugi strani pa udoben, dinamičen, športen in sodoben.

Razred X je dosegljiv v treh izvedbah: Pure, Progressive in Power - odvisno od tega, kaj potrebujete - terensko vozilo za uporabo v zahtevnem delovnem okolju na prostem ali avtomobil za večerno vožnjo do restavracije.

Ključne značilnosti.

Prepričljiva robustnost
Prepričljiva robustnost. Več
Navdušujoče lastnosti terenske vožnje
Navdušujoče lastnosti terenske vožnje. Več
Serijsko vgrajeni asistenčni in varnostni sistemi
Serijsko vgrajeni asistenčni in varnostni sistemi. Več